Laatste Nieuwtjes

AKTIE VAN MAASMECHELEN VILLAGE TEN VOORDELE VAN MANÉ

Tijdens de feestdagen eind 2018 organiseerden de medewerkers van Maasmechelen Village een inpakactie met vrije giften van de kooplustigen ten voordele van Mané. Gisteren mocht de directie van Mané de opbrengst van deze hartverwarmende actie in ontvangst nemen. Dank u wel Maasmechelen Village !!!!

Op zaterdag 8 december 2018 organiseren wij wederom onze jaarlijkse kerstmarkt die duurt van 16.00 tot 22.00. Voor een gezellige kerstmarkt moet je hier zijn. Er is entertainment, drank en lekker eten, en natuurlijk is ook de Kerstman zelf weer van de partij! Afgelopen jaren hebben we al vele bezoekers mogen ontvangen en we verwachten dat dit jaar niet anders zal zijn.

Wie interesse heeft om als standhouder deel te nemen aan onze kerstmarkt mag contact opnemen met Anne Schepers: evenementen@mane.be of bel naar 0490 57 62 95

WEEK van NAH

van 15 tot 20 oktober 2018

Bezoek ons in Shopping 1 te Genk

Wij willen als voorziening voor personen met een NAH en/of fysieke beperking graag een steentje bijdragen in het onder de aandacht brengen van de gevolgen van een NAH.

In Shopping 1, Rootenstraat te Genk, kan je tijdens de Week van NAH vanaf 15/10 tem 20/10/2018 een bezoekje brengen aan een MEGABREIN van 9u30-19u.
Het opblaasbare Megabrein is maar liefst 4 meter hoog en 6 meter lang. Je kan er gewoon doorheen lopen! Op de binnen- en buitenkant van deze hersenen vind je informatie over de werking van de hersenen en over allerlei hersenaandoeningen.
Het is mogelijk om individueel een bezoekje te brengen, maar ook groepen zijn van harte welkom!

Er zal ook steeds iemand van onze voorziening aanwezig zijn, die ook bijkomende uitleg kan geven, ook op kindermaat! Wij hopen jullie alvast te mogen verwelkomen. Het is zeker de moeite waard!

BIBLIOTHEEK MAASMECHELEN

In de bib van Maasmechelen zal tijdens de Week van NAH literatuur met betrekking tot NAH in de kijker gezet worden. 

Je zal daar ook het logo van de Week van NAH terugvinden en alle beschikbare boeken over dit thema zullen op een aparte stand verzameld worden. 

Wij danken de bibliothecaris alvast voor het warme onthaal!


VERNIEUWDE WEBSITE MANÉ !

Onze website werd in een nieuw jasje gestoken.

Een nieuwe frontpagina, wat nieuwe foto’s en hier en daar de teksten updaten. Dat was de opzet.

Met dank aan Jorne.


www.fotodesignjorne.be
GESPONSORDE WAGEN

‘Een kleine handige wagen, die we kunnen gebruiken voor het individueel vervoer van onze cliënten” ….

Was een jarenlange wensdroom van onze medewerkers. Maar een dergelijke aankoop was voor ons niet haalbaar. Tot we het idee hadden om een wagen te laten sponsoren door plaatselijke bedrijven.

Begin 2018 was het dan zover !!  Met enige fierheid stellen wij nu onze nieuwste aanwinst voor.

Wij danken alle plaatselijke bedrijven en handelaars die bijgedragen heeft tot de aankoop van deze wagen. Klik hieronder om te zien wie ons gesteund heeft.


Klik hier